Gaver til familien?

Gaver til egen familie eller en annen familie?

Da kan gavekort på opplevelser være en genial mulighet. Opplevelser er noe som skaper minner for de som er med, og opplevelser sammen med familie er gjerne de aller beste. Så hva kan du gi i gave?

Piratcruise

Moro for hele familien, og passer spesielt til de som har små barn. Alle får delta i aktiviteter som for eksempel skattejakt, sjørøverdans og flaskepost. Det hele går for seg i en gammel autentisk seilskute i løpet av sommerhalvåret.

Hvalsafari

Bor du nord i landet eller planlegger dere en ferie der oppe? Hva med å kjøpe gavekort på hvalsafari, en spennende opplevelse for hele familien. Guidene vil gi dere en spennende tur, med 100% hvalgaranti. Det betyr at om dere ikke får se hval, så får dere en ny tur.

Hvalsafari i Norge blir stadig mer populært. Faktisk har det aldri tidligere vært flere turister som ønsker å se på hval i Troms, skriver NRK.

Til ABC Nyheter sier daglig leder i Sea Safari Andenes i Nordland, Marten Bril, at han ser at stadig flere turister ønsker å se det store pattedyret på nært hold.

Paintball

Er det snakk om en aktiv familie, gjerne med litt eldre barn? Er de på toppen av det hele litt eventyrlystne? Da kan paintball være noe for den familien. Det finnes guider som styrer spillet. Alt utstyr er inkludert i prisen, så det blir ikke noe særlig for mottager å betale selv. Det hele inkluderer også 200 baller pr person.

Rafting

Noen eventyrlystne foretrekker aktiviteter på vann, og da kan rafting være et alternativ. Dette passer for barn fra 8 år og oppover, og du kan tilpasse turen til antall familiemedlemmer i nettopp din familie. Sikkerhetsutstyr er også inkludert i prisen. Barna og deres opplevelser er i fokus hele turen.

Rafting