Seilferie med barn

Å leie seilbåt i Kroatia er en utmerket måte å oppleve landet som har et uendelig utvalg av spennende opplevelser og eventyr å by på, dersom man skulle legge ferien hit.

Gjennom byråer som More Sailing kan man skreddersy båtferien sin ved å velge type båt, reisemål, stoppesteder og mye annet som gjør din båtreise i Kroatia til en egen og unik opplevelse.

Her er noen av mulighetene du har, og ting du bør tenke på, når du skal leie seilbåt i Kroatia:

  • Om du ønsker å seile med eller uten skipper. Å seile uten skipper forutsetter naturligvis at du eller en annen i reisefølget har kompetanse til å seile båten dere leier. Hvis ikke, er det naturlig å leie en skipper som seiler båten for dere.
  • Om du vil delta på seilkurs. De fleste utleiebyråer tilbyr seilkurs, slik at man selv kan lære seg å seile. Dette er forøvrig en glimrende mulighet til å lære seg grunnleggende seiling i kjempeflotte omgivelser i begynnelsen av ferien.
  • Hvor du vil ha base for seilferien. Man må velge en base, altså en båthavn som skal være utseilingssted og hovedbase for din båtreise i Kroatia. Her har man flere vakre byer å velge mellom, og samtlige gir et flott utgangspunkt for å oppleve mye i løpet av ferien.
  • Hvilken type båt man skal velge. Her har man muligheten for å velge mellom et bredt utvalg seilbåter, tilpasset både større og mindre grupper og ulike typer behov. I tillegg kan man seile i en katamaran. Katamaraner er moderne seilbåter som, gjennom sin karakteristiske aerodynamiske design, skjærer gjennom bølgene på spektakulært vis. Dette er definitivt seilbåten for den mer eventyrlystne dersom du ønsker større fart og flere eventyr på seilturen gjennom Kroatia.

Split i Kroatia

I tillegg er det faktisk gode muligheter for å investere i en seilbåt. Slik kan du eie din egen båt, leie den ut til andre, og tjene gode penger.

Det er mange muligheter når man skal leie seilbåt i Kroatia, men et spennende eventyr blir det uansett. God seilas!