Gi barna egen nøkkel

Å gi barnet ditt en helt egen husnøkkel er en tillitserklæring til barnet. Barnet ditt vil sannsynligvis føle seg stolt og glad over at du lar han eller henne få sin egen inngangsnøkkel og kan låse seg inn selv etter skolen. Det gjør at barnet ditt kanskje ikke synes det er så skummelt å være litt hjemme alene lenger – nå har poden eller prinsessa blitt så stor at barnet kan ta vare på nøkkelen helt selv! Det er både morsomt og ansvarlig på en gang.

nøkkelring

Gjør nøkkelen personlig

For å redusere sjansen for at barnet mister nøkkelen, eller forveksler den med noen andre sin, kan du sette en helt ny og flott nøkkelring med barnets navn inngravert på nøkkelen. Kanskje du til og med vil at sønnen eller datteren din skal velge nøkkelringen helt selv, for å gjøre det enda mer personlig? Eller du kan gi den i en gave som er pakket inn i en fin eske. Da blir det nesten som å overrekke en høytidelig presang som barnet skal ta ansvar for.

Fint utvalg til den håpefulle

Du kan både kjøpe nøkkelringen og gravere inn barnets navn hos nettbutikken getpersonal.no. Her finner du flotte, tøffe, feminine, morsomme og kule nøkkelringer i rustfritt stål. Du kan selvfølgelig gravere inn akkurat hva du vil på din nøkkelring fra getpersonal.no, men fornavnet eller barnets initialer er lurt. Hvis nøkkelen skulle bli borte, er det også mye enklere å finne den igjen.

Personlige gaver

På nettsiden GetPersonal finner du også massevis av andre fine gaveartikler som du kan gravere inn på – alt fra smykker og telefondeksler til lommebøker og termoser. Du får rask levering og produktene har gode priser, så her bør det være mulig å finne noe til alle aldersgrupper. Gavene pakkes omhyggelig og sendes til deg i løpet av kort tid etter at du har lagt inn bestillingen din. Hvorfor ikke bestille personlige gaver til hele slekta? De kommer garantert til å sette pris på at du har tenkt på dem, og fordi du har brukt litt ekstra tid på gavene, viser du at setter pris på dem også.