Kule klær til barn

Baseball-spillerBarneklær er viktigere enn noen gang, hvor handler du?

Det har jevnlig de siste årene rast en debatt om hvorvidt det er greit å kle barna opp i klesplagg til flere tusen kroner. De perfekte shabby chic hjem er nemlig ikke perfekte uten et shabby chic barn kledd i Ralph Lauren fra topp til tå. Mange mener det er uforsvarlig å bruke så mye på barneklærne som i enkelte tilfeller er med å hemme barnas naturlige behov for å bevege seg. Mens andre mener at om man har råd, er det samme hva slags klær man har på barna.

Status?

Mye handler i dag om status, også når det kommer til barn. Ja har man råd til det kan man kle barna i akkurat hva man vil, så lenge man også aksepterer at barna skal være barn i klærne. Men det finnes også småtriks man kan gjøre for å både spare penger og kle ungene i trendy klær.

Hva med å legge penger i detaljene? Du kan for eksempel kjøpe snapbacks fra Hatstore.no hvor du også sparer penger på å handle. Det er jo heller ikke slik at bare merkevarer er det viktige, det er viktig med unike ting. Handler man på nett kan man finne mye fint og unikt, som slettes ikke behøver å koste en formue

Vær økonomisk bevisst

Det er mange som går i luksusfellen og handler først og tenker etterpå. Dette er jo slettes ikke nødvendig. Man bør sjekke ut de forskjellige mulighetene man har. Man kan spare mye penger om man bare er økonomisk bevisst og det uten at det går utover klesskapet til minstemann eller andre ting som er viktige.

Det handler også litt om å ta hensyn til at det er ikke alle som har det like godt, eller har like god råd. Om man alltid skal handle de dyreste tingene på de dyreste butikkene er man med å skape et miljø der de som ikke kan dette, faller utenfor. Med andre ord er det å ta sosialt ansvar å velge å handle klær, hatter og sko til ungene på nettet, eller i billigere butikker.

Andre billige alternativ

Det finnes mange billigere alternativer når du skal handle barneklær, og særlig om du ønsker litt finere tøy som er i god kvalitet. Du kan handle brukte klær for eksempel. Klær som er i veldig god kvalitet vil vare veldig lenge, og vi vet alle at barn vokser relativt ut av klærne, ergo de blir lite brukt før de er for små. Dette finner du gjerne i grupper på Facebook, på bruktmarkeder eller finn.no.

Du kan reise ut på lagerutsalg hvor de selger merkeklær, her har de gjerne store merker til veldig lave priser. Du kan også handle klær utenfor sesong, og få veldig gode priser på dem. Det gjelder jo alt av klær og utstyr til barna faktisk. Alt kan handles sesongen før, og på den måten kan du spare gode penger, samtidig som barnet ditt er kledd bra opp.