Urolige unger?

Enten du har en eller flere, kan unger noen gang være ekstremt tilstede i livet ditt. Så mye at det faktisk blir slitsomt noen ganger. 

Vet du? Det er lov å innrømme at du blir sliten av barna dine, det gjør hverken deg eller din partner til dårlige foreldre. Dere er bare realistiske! Dere har kanskje gått fra å være bare dere to, til å få en liten en. Det er en stor overgang, som krever mye av begge parter. Kanskje dere har brukt de siste årene på å få søskenflokken på 3 unger til å vokse sammen og fungere bra, og dere rett og slett er slitne. Så hva kan man som foreldre gjøre for en liten pust i bakken?

– Si til deg selv at det er lov å ønske fem minutter for seg selv innimellom uten å måtte gå på do for å få det.
– Lær barna å aktivisere seg selv med alt fra spill til tegning. Dette er også et veldig viktig skritt i utviklingen deres, der de lærer å aktivisere seg selv og begynner å utvikle sin egen identitet.
– Det er lov å leie en film på nett til ungene. Bruk gjerne tjenester som film2home eller kanskje kabelselskapet ditt har en egen tjeneste? Grusomme meg, kanskje?

Men siden dette er et animert eventyr som også henvender seg til barn, er skurken selvfølgelig egentlig en bløthjertet tøffel på bunn.

Det er en kompetent gjennomført film, med noen morsomme actionsekvenser, og tilløp til god humor.

– Ta opp barnetvfavorittene! Unger kan se ting igjen og igjen, spesielt favorittene, så skaffe deg en opptager så du alltid har barnetv de kan kose seg med!

Det er lov å bli sliten, og det er lov å ønske seg bort innimellom.