Spar på ferie med barn

Å reise på ferie med barn kan være en utfordring noen ganger. Da er det greit å vite at det finnes en side hvor du får informasjon om barnevennlige og prisvennlige hotell i Oslo.

Det å rise med barn krever bra forberedelser før selve reisen, men du må også tenke på selve oppholdet og hvordan du kan gjøre det best mulig for deg og resten av familien. En måte å gjøre dette på er å velge ut hotell som du vet er barnevennlige.

Hvordan finne barnevennlige hotell?

Det vil si hotell som har familierom, gjerne rom som er allergivennlige ettersom barn kan være plaget med allergi. Hotellet bør også ha barnevennlig mat i restauranten, spesielt til frokost, lunsj og middagsbuffet. Gjerne dessert som er barnevennlig også. Finnes det rom slik at barna kan leke, se på film, tv eller gjøre andre ting, er dette også et stort pluss.

Men det er ikke alle sider hvor du bestiller hotell som oppgir informasjon om hotellet og dets barnevennlighet. En side som gjør dette er www.hotelloslo.info hvor du dessuten får garantert billigst hotellrom. Husk også at når du skal bestille er det viktig å være spesifikk i dine ønsker til hotellet.

Frognerparken i Oslo

Penger spart er penger tjent

Ja, når du har funnet ut hvilket hotell som er barnevennlig og du har spart penger på oppholdet, betyr det at du kan bruke mer penger på masse moro til deg og barna når dere er i Oslo. Oslo er en stor by med masse moro for barn og voksne, og hva er da bedre enn ekstra penger i lommeboka? Det finnes utrolig mange spennende aktiviteter for barn som for eksempel Hopp i havet som ligger midt i Oslo sentrum. En liten trikketur ut av byen og du finner EKT rideskole og husdyrpark hvor barna kan kose seg hele dagen i naturskjønne omgivelser.

Eller hva med en tur til Frognerparken som avsluttes med noen timer på Frognerbadet på sommeren? Eller på vinteren, er skøytebanen på Frogner også perfekt for barn og voksne. Det gjelder å få mest mulig opplevelser for familiens penger!